Tableta Lenovo Miix 3 apare În primele imagini, vine cu un design interesant

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.040 ori
<b>Tableta Lenovo Miix 3 apare În primele imagini, vine cu un design interesant</b>Cu un an în urmă se lansa tableta Lenovo Miix 2 și iată că azi avem parte de o scăpare care ne dezvăluie modul în care ar putea arăta urmașul său. Imaginile au apărut pe site-ul Red Dot Design, asociație care organizează premii pentru design...

Cu un an în urmă se lansa tableta Lenovo Miix 2 și iată că azi avem parte de o scăpare care ne dezvăluie modul în care ar putea arăta urmașul său. Imaginile au apărut pe site-ul Red Dot Design, asociație care organizează premii pentru design în fiecare an.

Se pare că aceste fotografii au fost realizate de către Beijing Ltd Innovation Design Center și ceea ce vedem aici este Lenovo Miix 3 Tablet, cu un ecran de 10 inch și posibilitatea de atașare la un dock tastatură. A treia generație de produse Miix va debuta în culoarea portocaliu, iar carcasa va fi fabricată din policarbonat.

Tableta Lenovo Miix 3

Din păcate nu avem și specificații pentru acest model, dar mă aștept ca el să ruleze Windows 8.1 și să aibă un procesor Intel Atom Bay Trail de nouă generație, plus 2 GB RAM sau mai mult. Rezoluția ecranului va fi cel mai probabil una Full HD, iar având în vedere mărimea dockului, mă aștept la o baterie extra generoasă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×