Spy Shop Black Friday 2017

Mobicast 8: câte puțin despre mine, despre lansarea lui Samsung Galaxy S5 În România și a noului HTC One pe 25 martie (Podcast Mobilissimo)

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.352 ori
<b>Mobicast 8: câte puțin despre mine, despre lansarea lui Samsung Galaxy S5 În România și a noului HTC One pe 25 martie (Podcast Mobilissimo)</b>în Mobicast 8 am decis să mut secțiunea Diverse la început, pentru a vă prezenta o scurtă biografie a mea, asta în cazul în care doreați să aflați cine e acest Alex de fapt. Vă vorbesc despre educația mea, școală, liceu și facultate, dar...

în Mobicast 8 am decis să mut secțiunea Diverse la început, pentru a vă prezenta o scurtă biografie a mea, asta în cazul în care doreați să aflați cine e acest Alex de fapt. Vă vorbesc despre educația mea, școală, liceu și facultate, dar și despre jocurile, filmele și cărțile preferate, pentru că apoi să trecem la lucruri serioase.

Aflați apoi că luni voi participa la un eveniment Samsung, cel menit pentru lansarea lui Galaxy S5 la nivel local, iar el va avea loc la hotelul Intercontinental din București. Marți are loc debutul lui HTC One M8, aka noul HTC One la Londra, eveniment la care participă colegul Claudiu. Am făcut în acest podcast și o recapitulare a evenimentelor din ultima săptămână, inclusiv lansarea platformei Android Wear, pentru smartwatch-uri și apariția primelor designuri de ceasuri bazate pe platformă.

E vorba despre Moto 360 de la Motorola și LG G Watch, ambele în faza de prototip, dar cu designuri destul de atractive. Android Wear e construit în jurul lui Google Now, al comenzilor vocale și interacțiunii cu telefonul mobil pentru notificări și nu numai. Apoi am discutat despre lansarea lui Oppo Find 7, proaspăt anunțat cu câteva zile în urmă, în 2 versiuni: una Full HD cu camera de 13 MP și una quad HD cu camera de 50 MP.

Am mai vorbit și despre zvonurile despre o tabletă Nexus de 8 inch produsă de HTC, dar și despre scăpările lui HTC One și localizarea lui Pinterest în România. Nu uitați că avem și un concurs pentru voi, unul care va aduce nu mai puțin de 4 huse și carcase pentru Samsung Galaxy S5. Apoi am răspuns la întrebările voastre, inclusiv cele legate de ce review-uri mai urmează să facem, ce consola dețin și chiar și o întrebare despre Florin Salam, care a primit un răspuns pe măsură.

Am discutat puțin și despre produsele avute în teste acum, adică Nokia Lumia 1320 și ASUS Vivo Tab Note 8, ambele cu unboxing realizat deja și cu review gata să fie și el filmat. în cele din urmă v-am informat că mă joc Royal Revolt în aceste zile, dar și Deus Ex the Fall pe iPad, plus un joc de curse cu Stig de la Top Gear pe Lumia 1320.

Ne reauzim saptamana viitoare, cu impresii despre Galaxy S5!
​

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×