Samsung Galaxy NotePro P900 12.2 disponibil de astăzi prin intermediul eMAG.ro !

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.533 ori
<b>Samsung Galaxy NotePro P900 12.2 disponibil de astăzi prin intermediul eMAG.ro !</b>Odată cu lansarea noii generații de tablete Galaxy Note, cei de la Samsung au introdus și o versiune Pro care vine cu un display de 12.2 inch, dimensiune ce poate părea apropiată de cea a unui notebook. Noua tabletă Galaxy NotePRO 12.2 poate fi...

Odată cu lansarea noii generații de tablete Galaxy Note, cei de la Samsung au introdus și o versiune Pro care vine cu un display de 12.2 inch, dimensiune ce poate părea apropiată de cea a unui notebook. Noua tabletă Galaxy NotePRO 12.2 poate fi achiziționată de astăzi și din România prin intermediul retailer-ului eMAG.

Acesta afișează un preț de 3.299 lei atât pentru varianta pe culoarea albă, cât și pentru modelul negru. Samsung Galaxy NotePRO P900 vine cu un display de 12.2 inch cu rezoluție 2560x1600 pixeli, un procesor octo-core format dintr-un quad-core de 1.9 GHz și un quad-core de 1.3 GHz și 3 GB de memorie RAM.

Lista de dotări continuă cu un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, 32 GB de memorie internă, o cameră foto principală de 8 megapixeli și o cameră foto secundară de 2 megapixeli. De asemenea, tableta dispune și de un stylus menit să facă navigarea mult mai ușoară. Aceasta vine la pachet cu o baterie de 9500 mAh ce promite o autonomie de până la 13 ore de browsing web.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×