Mobicast 9: Podcast Mobilissimo.ro despre lansarea lui HTC One M8, debut local al lui Galaxy S5 și multe altele!

1.486 ori
<b>Mobicast 9: Podcast Mobilissimo.ro despre lansarea lui HTC One M8, debut local al lui Galaxy S5 și multe altele!</b>A fost o săptămână ocupată, o săptămână a lansărilor și debuturilor de telefoane mobile de top. Printre ele se numără și HTC One M8, care în sfârșit a fost anunțat, dar și Galaxy S5, care a avut parte de o lansare locală. Despre...

A fost o săptămână ocupată, o săptămână a lansărilor și debuturilor de telefoane mobile de top. Printre ele se numără și HTC One M8, care în sfârșit a fost anunțat, dar și Galaxy S5, care a avut parte de o lansare locală. Despre acestea și multe altele aflați în podcastul de mai jos.
​

Colegul Claudiu Sima a fost la Londra, la lansarea lui HTC One M8 și ne-a adus informații proaspete și un hands on de acolo, iar toate speculațiile cu privire la acest handset s-au confirmat. El este cu adevărat un smartphone cu ecran de 5 inch Full HD, cu procesor Snapdragon 801, HTC Sense 6.0 și camera duala. La bordul său avem Android 4.4 drept OS și o cameră frontală de 5 MP inclusă printre dotări. Pentru mai multe detalii va trebui să așteptăm telefonul în teste, cu mențiunea că mulți deja percep acest device că o dezamăgire. Eu zic să nu vă pripiți...

Am discutat în podcast și despre teoria conspirației legată de iPhone 5c și despre posibilitatea unui eșec Apple în cazul acestui model, mai ales că operatorii din China au început mai nou să refuze să vândă produsul. Apoi am comentat marea achiziție a săptămânii: Facebook a plătit 2 miliarde pe creatorul lui Oculus Rift și ne pregătește un sistem pe bază de realitate virtuală, probabil.

între timp au sosit și aplicațiile stock HTC Sense in Play Store și Angry Birds Epic a sosit în unele părți ale lumii în App Store. în fine, am terminat recenziile pe care le așteptați cu sufletu la gură: iPad Mini Retina și Nokia Lumia 1320, ambele terminale excelente pentru gaming, dar al doilea cu un mic amendament pe care îl aflați în review.

Despre evenimentul lui Galaxy S5 nu sunt atât de multe de spus: a fost scurt, a fost pe bază de stat în picioare, am realizat un hands on și am găsit și primele minusuri ale lui S5. Spre exemplu, butonul Home e prea adâncit în fațadă telefonului și prea rigid. în plus, nu îmi place ideea de a folosi iconuri în zona de setări în locul unei liste compacte cu taburi. Aparent se poate schimba asta din opțiuni, dar vom vedea mai multe la review. îmi place în schimb cum se simte, cum arăta și cum se mișca acest telefon, iar senzorul cardiac funcționează foarte bine.

V-amn răspuns și la întrebări, ocazie cu care ați aflat ce vârstă are Erwin și apropo, pentru cei curioși, eu am 27 de ani și sunt născut în 1986. La final, în secțiunea Diverse v-am spus că am început să urmăresc serialul Hannibal, care nu e rău deloc, deși e cam grotesc pentru privitorul de rând. Apoi am jucat puțin Deus Ex the Fall pe iPad Mini Retina și am simțit nevoia să vă împărtășesc impresiile despre acest joc. în cele din urmă vă las cu recomandarea filmului Noe, de Darren Aronofsky și cu o întrebare la final de podcast: ce zone din București ați vrea să mai vedeți fotografiate în recenzii, cu telefoanele?
​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×