Mobile Fotbal 2.0 aduce Cupa UEFA si Champions League pe telefonul tau!

1.249 ori
<b>Mobile Fotbal 2.0 aduce Cupa UEFA si Champions League pe telefonul tau!</b>Probabil va amintiti de aplicatia Mobile Fotbal, in versiunea sa initiala, despre care va vorbeam in urma cu cateva luni. Ei bine software-ul oferea accesul utilizatorilor de telefoane mobile la informatii si scoruri in direct din ligi fotbalistice de...

Probabil va amintiti de aplicatia Mobile Fotbal, in versiunea sa initiala, despre care va vorbeam in urma cu cateva luni. Ei bine software-ul oferea accesul utilizatorilor de telefoane mobile la informatii si scoruri in direct din ligi fotbalistice de top, de la Seria A la Bundesliga si chiar si Liga 1.

Iata ca acum versiunea Mobile Fotbal 2.0 este disponibila si o puteti descarca accesand site-ul www.mfun.ro. Update-ul aduce cu sine disponibilitatea meciurilor din Cupa UEFA, Champions League si mult-asteptatul Euro 2008. In cazul in care posedati deja prima varianta a aplicatiei, va trebui sa urmati un proces de upgrade, disponibil la urmatoarea accesare a softului. In cazul in care veti avea probleme cu upgrade-ul va trebui sa stergeti prima varianta a lui Mobile Fotbal din telefon si sa descarcati de pe site varianta 2.0.

Daca va confruntati cu o situatie de acest gen este bine sa stiti ca veti obtine un nou cod de download, in functie de telefonul utilizat (acesta va trebui sa fie acelasi cu cel salvat in profilul dumneavoastra). Va reamintim ca aplicatia este complet gratuita, fiind finantata cu ajutorul reclamelor care apar in cadrul aplicatiei fara a va stanjeni. Mobile Fotbal include si un ghid TV al competitiilor sportive pe care le puteti urmari si va va delecta, fie ca sunt doar microbisti sau pariori inraiti.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×