Google Android se bate de la egal cu Windows Mobile si Symbian

Autor:  | Publicat în:  Google 754 ori
<b>Google Android se bate de la egal cu Windows Mobile si Symbian</b>Lansarea lui Google Android din urma cu 3 zile a propulsat gigantul motoarelor de cautare intr-o competitie noua, cea a sistemelor de operare mobile, avandu-i ca rivali pe Symbian si Microsoft Windows Mobile. Pachetul de software intitulat Android este...

Lansarea lui Google Android din urma cu 3 zile a propulsat gigantul motoarelor de cautare intr-o competitie noua, cea a sistemelor de operare mobile, avandu-i ca rivali pe Symbian si Microsoft Windows Mobile.

Pachetul de software intitulat Android este bazat pe o platforma Java prin Linux si reprezinta bazele noii generatii de terminale mobile, starnind recent interesul marilor nume din industria mobila. Numerosi developeri software ard de nerabdare sa puna mana pe kitul lansat de Google saptamana viitoare, pentru a-si aduce aportul la completarea lui Android. De mentionat este faptul ca Symbian este lider la ora actuala, pe piata sistemelor de opera mobile, iar Microsoft are destule motive de ingrijorare, avand in vedere faptul ca Android este extrem de promitator, amenintand sa ia locul lui Windows Mobile.

La urma urmei vorbim despre o initiativa la care participa peste 30 de companii de renume si pana si Nokia s-a declarat interesata de o colaborare pentru dezvoltarea OS-ul Android. De vreme ce studiile analistilor din industria mobila arata ca pana in 2012 majoritatea smartphone-urilor vor fi dotate cu sisteme de operare bazate pe Linux, suntem siguri ca Android se va bucura de succesul binemeritat odata cu definitivarea functiilor sale principale. Ramane de vazut ce noutati vor implementa developerii dupa lansarea kitului destinat acestora.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×