Nokia N95, votat cel mai bun smartphone (din nou)

14.964 ori
<b>Nokia N95, votat cel mai bun smartphone (din nou)</b>Numarul 68 al celebrei publicatii PDA Essentials a fost lansat in Marea Britanie prezentand publicului prestigioasele premii anuale, acordate handseturilor de top. Evident Nokia N95 a facut furori, adjudecandu-si marele premiu, de parca iPhone nici macar...

Numarul 68 al celebrei publicatii PDA Essentials a fost lansat in Marea Britanie prezentand publicului prestigioasele premii anuale, acordate handseturilor de top. Evident Nokia N95 a facut furori, adjudecandu-si marele premiu, de parca iPhone nici macar nu ar fi existat.

N95 a fost ales “cel mai bun smartphone” intr-o categorie plina de competitori de top, intrecandu-se cu terminale ca Sony Ericsson P1i. Nokia E90 a pierdut in fata lui HTC TyTN II la sectiunea “cel mai bun PDA”, iar ca o curiozitate, nu a existat o categorie speciala pentru cel mai bun terminal “communicator” sau facand parte a clasei business. Evident sunt si pareri care sustin ca acest gen de premii acordate in cadrul revistelor de tehnologie sunt falsuri, deoarece toate marile companii primesc o distinctie la una dintre categorii.

N95 isi merita renumele si premiul, fiind si telefonul preferat de presedintele Traian Basescu, probabil datorita gamei de feature-uri pe care o ofera. Terminalul rivalizeaza la capitolul camera foto cu aproape orice model Sony Ericsson Cybershot si este disponibil mai nou intr-o populara varianta de 8GB, care se bucura de succes atat in Romania, cat si peste hotare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×