Nokia N95, votat cel mai bun smartphone (din nou)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 14.823 ori
<b>Nokia N95, votat cel mai bun smartphone (din nou)</b>Numarul 68 al celebrei publicatii PDA Essentials a fost lansat in Marea Britanie prezentand publicului prestigioasele premii anuale, acordate handseturilor de top. Evident Nokia N95 a facut furori, adjudecandu-si marele premiu, de parca iPhone nici macar...

Numarul 68 al celebrei publicatii PDA Essentials a fost lansat in Marea Britanie prezentand publicului prestigioasele premii anuale, acordate handseturilor de top. Evident Nokia N95 a facut furori, adjudecandu-si marele premiu, de parca iPhone nici macar nu ar fi existat.

N95 a fost ales “cel mai bun smartphone” intr-o categorie plina de competitori de top, intrecandu-se cu terminale ca Sony Ericsson P1i. Nokia E90 a pierdut in fata lui HTC TyTN II la sectiunea “cel mai bun PDA”, iar ca o curiozitate, nu a existat o categorie speciala pentru cel mai bun terminal “communicator” sau facand parte a clasei business. Evident sunt si pareri care sustin ca acest gen de premii acordate in cadrul revistelor de tehnologie sunt falsuri, deoarece toate marile companii primesc o distinctie la una dintre categorii.

N95 isi merita renumele si premiul, fiind si telefonul preferat de presedintele Traian Basescu, probabil datorita gamei de feature-uri pe care o ofera. Terminalul rivalizeaza la capitolul camera foto cu aproape orice model Sony Ericsson Cybershot si este disponibil mai nou intr-o populara varianta de 8GB, care se bucura de succes atat in Romania, cat si peste hotare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×