Mobilissimo.ro se vede bine si pe ETEN X800 la SIAB!

1.503 ori
<b>Mobilissimo.ro se vede bine si pe ETEN X800 la SIAB!</b>Dupa ce mi-am revenit din "socul iPhone", terminal testat in cadrul SIAB 2007 la standul Arobs, am avut ocazia de a testa sueprbul Eten Glofiish X800. Iata-l in imaginea urmatoare "in actiune", tot pe site-ul mobilissimo: &nbsp; X800 este primul telefon...

Dupa ce mi-am revenit din "socul iPhone", terminal testat in cadrul SIAB 2007 la standul Arobs, am avut ocazia de a testa sueprbul Eten Glofiish X800. Iata-l in imaginea urmatoare "in actiune", tot pe site-ul mobilissimo:

X800 este primul telefon 3G al celor de la Eten, suportand standardul HSDPA, dar si primul terminal al producatorului cu rezolutie VGA, in cazul displayului. Avem de-a face cu un quad-band GSM (850/900/1800/1900 MHz) si un tri-band UMTS 3G (850/1900/2100 MHz), capabil de roaming global. Handsetul masoara 113.5 x 60.5 x 15.8 mm si cantareste doar 139 grame. Display-ul sau este un TFT color touchscreen, care suporta o rezolutie de 480 x 640 si recunoaste atat atingerea stylusului cat si a degetului utilizatorului.

Camera sa video are o rezolutie de 2 megapixeli si suporta auto-focus, in vreme ce o camera secundara VGA va fi folosita pentru video-convorbiri. Terminalul va folosi Windows Media Player pentru playbackul fisierelor audio si video, incluzand si un radio FM, dar si un slot pentru carduri microSD, in cazul in care doriti sa aveti mereu playlistul preferat la indemana sau documente Office gata de a fi utilizate. X800 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile for Pocket PCs versiunea 6.0, iar procesorul sau este un Samsung SC3 2442 la 500MHz.

Telefonul sta bine si la capitolul memorie, incluzand 256MB ROM si 64MB RAM. Am putut folosi stylusul in tandem cu touchscreenul si tastatura virtuala a terminalului chiar mai bine decat in cazul lui iPhone, fiind multumit de rapiditatea cu care puteam tasta. Pachetul Office Mobile pe care-l include noul Eten este complet, variantele mobile ale aplicatiilor Word, Excel si PowerPoint fiind prezente. De asemenea telefonul include si un GPS, SiRF Star III, dar si sistemul de input predictiv al textului. Browserul acestui handset se comporta excelent afisand perfect varianta mobila a oricarui site, cu rapiditate si cu un numar rezonabil de detalii.

Eten Glofiish X800 este telefonul ideal pentru omul de afaceri, care doreste mai mult decat un Pocket PC si un telefon, un companion de calatorie digital si o "unealta" perfecta pentru a continua munca din mers.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×