Nokia N95 de 8GB in magazine de azi!

3.908 ori
<b>Nokia N95 de 8GB in magazine de azi!</b>Uimitorul telefon Nokia N95, versiunea de 8GB va fi livrat in magazinele din toata lumea incepand de azi, fiind in curand disponibil si in Romania. Terminalul poate fi considerat, &ldquo;fratele mai mare&rdquo; al modelului N95 original. Noua versiune...

Uimitorul telefon Nokia N95, versiunea de 8GB va fi livrat in magazinele din toata lumea incepand de azi, fiind in curand disponibil si in Romania. Terminalul poate fi considerat, “fratele mai mare” al modelului N95 original.

Noua versiune soseste dotata cu GPS Asistat si o baterie mai puternica, dar si o memorie interna de 8GB, extrem de utila pentru melomani. Lista feature-urilor seamana leit cu cea a lui N95, in varianta originala, aceasta incluzand o camera de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss, suport pentru WLAN si HSDPA, dar si un mecanism glisand in 2 directii. Handsetul, disponibil in varianta de culoare neagra, include si un display QVGA de 2.8 inch, care suporta rezolutii de 240 x 320 pixeli, astfel ca vizionarea clipurilor video si web browsingul vor fi o placere pe acest ecran.

Datorita memoriei sale interne, N95 in varianta de 8GB ofera spatiu de stocare pentru 20 de ore de video si pana la 6000 de melodii. Noul Nokia va oferi si suport pentru serviciile Nokia Music Store si N-Gage Games, oferindu-va astfel functii de divertisment, complementare cu cele de tip business. Puteti accesa milioane de melodii prin intermediul magazinului virtual muzical Nokia sau testa jocuri ca FIFA 2007 sau Asphalt 3: Street Rules pe noul dumneavoastra terminal. De asemenea, prin intermediul lui A-GPS, utilizatorii noului handset vor folosi aplicatia Nokia Maps pentru a se orienta in mai bine de 150 de tari, gasind restaurantele perfecte si hotelurile cele mai luxoase si folosind cele 15 milioane de puncte de interes puse la dispozitie.

Nokia N95 de 8GB va fi disponibil la pretul de 560 de euro (fara TVA) si estimam ca handsetul va poposi in Romania cu cel putin o luna inainte de Craciun.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×