Compulab prezinta terminalul mobil Android/Windows Mobile exeda

1.024 ori
<b>Compulab prezinta terminalul mobil Android/Windows Mobile exeda</b>Desi speram sa vedem o multime de noi handseturi Android la CES, au fost prezente in cadrul showului doar cateva modele, printre care si acest Compulab exeda, care a scapat atentiei presei. Designul sau arata clar ca terminalul este creat pentru publicul...

Desi speram sa vedem o multime de noi handseturi Android la CES, au fost prezente in cadrul showului doar cateva modele, printre care si acest Compulab exeda, care a scapat atentiei presei.

Designul sau arata clar ca terminalul este creat pentru publicul din categoria business, iar handsetul patratos dispune de un ecran touch VGA cu diagonala de 3.5 inchi si care poate fi vizualizat in bataia soarelui. Pe lista de specificatii a lui exeda se afla si o tastatura QWERTY si un touchpad capacitiv, ce poate indeplini rolul de mouse.

Ca si multe alte terminale Android produse in Asia, acest model Compulab poate rula si Windows Mobile 6.1 cu ajutorul procesorului sau Marvell de 520 MHz si al celor 128 MB RAM. In ce priveste conectivitatea, veti beneficia de GSM/GPRS, CDMA si 3G UMTS, iar telefonul soseste si cu un port Ethernet 10/100 Base-T si WiFi.

Pretul lui exeda nu a fost anuntat inca, dar stim ca el va fi lansat in martie.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×