Moto RAZR 2019 bifează o nouă apariție! Imagini proaspete cu pliabilul sunt dezvăluite online

1.316 ori
<b>Moto RAZR 2019 bifează o nouă apariție! Imagini proaspete cu pliabilul sunt dezvăluite online</b>Doar ieri ce am văzut mega leak-ul de randări pentru pliabilul MOTO RAZR 2019 și iată că deja sosesc noi materiale în online, asta cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la debut. Și aceste noi imagini provin tot de la

Doar ieri ce am văzut mega leak-ul de randări pentru pliabilul MOTO RAZR 2019și iată că deja sosesc noi materiale în online, asta cu mai puțin de 2 săptămâni rămase până la debut. Și aceste noi imagini provin tot de la Evan Blass, iar de această dată avem ocazia să vedem pliabilul și în forma complet deschisă, dar și din alte unghiuri după cum veți descoperi chiar voi mai jos în cadrul acestui articol.

MOTO RAZR 2019

Avem în prim plan imaginea de mai sus ce ne prezintă telefonul complet deschis cu al său ecran pliabil îngust (probabil aspect 21:9) și o bărbie caracteristică seriei MOTO RAZR acolo unde se va afla un mic scanner de amprente pentru autentificare. Vedem și zona balamalei, punctul în care se pliază ecranul iar sus apare ceva nu tocmai plăcut din punct de vedere vizual - un breton generos care găzduiește senzorii și camera selfie. 

 

MOTO RAZR 2019

Continuăm cu telefonul în forma pliată, moment în care dimensiunile sale sunt foarte reduse și astfel devine foarte ușor de purtat în buzunar, cu toate că ecranul său este unul de +6 inch. În această formă telefonul ne oferă un display extern tactil cu detalii despre oră, semnal, baterie, vreme, dar și cu o serie de shortcut-uri rapide către mesaje, WhatsApp sau Spotify. Vedem și camera foto singulară cu bliț LED, o unitate de 48 mpx aparent. 

 

MOTO RAZR 2019

Nu în ultimul rând avem și o imagine ce ne prezintă telefonul în varianta deschisă, randare unde se remarcă mai bine acel decupaj din zona superioară a ecranului de care vorbeam mai sus. La prima vedere, MOTO RAZR 2019 pare a avea o construcție solidă și în forma deschisă va fi extrem de subțire. Din ce se vehiculează, dotările ar fi unele mid-range și e cazul să ne așteptăm la un preț de 1500 dolari.

Lansarea are loc pe 13 noiembrie, zi în care ne vom convinge de acest aspect! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×