Moto X va sosi cu design zero gap, bazat pe tehnologia "Magic Glass"

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.167 ori
<b>Moto X va sosi cu design zero gap, bazat pe tehnologia "Magic Glass"</b>știam că Moto X e special, dar chiar "magic" nu bănuiam că va fi. Terminalul va debuta oficial joi, pe 1 august și până atunci aflăm ultimele detalii cu privire la dotările și designul sau deosebit. &nbsp; Cele mai noi informații vin de la o...

știam că Moto X e special, dar chiar "magic" nu bănuiam că va fi. Terminalul va debuta oficial joi, pe 1 august și până atunci aflăm ultimele detalii cu privire la dotările și designul sau deosebit.

Cele mai noi informații vin de la o sursă sigură, care afirmă că noul smartphone va fi construit folosind o tehnologie numită "Magic Glass". E vorba despre o fâșie din sticlă dură, care va acoperi nu doar partea frontală a telefonului, ci și părțile laterale. Această idee îmi amintește de inserțiile de sticlă din zona laterală de pe Sony Xperia Z, doar că aici avem un singur strat unificat din acest material.

în cazul lui Moto X sticla este tratată cu un polymer special și va fi destul de rezistentă încă să nu vă faceți griji, cum vă faceți în cazul spatelui lui Nexus 4 de exemplu. Aceeași sursă afirma că telefonul folosește un schelet din aluminiu laminat, care îl va menține ușor și rezistent. Să vedem și ce alte inovații ne vor mai aduce Moto și Google la capitolul design joi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×