Apple brevetează un senzor triplu de cameră cu lentila tripla pentru iPhone

999 ori
<b>Apple brevetează un senzor triplu de cameră cu lentila tripla pentru iPhone</b>Biroul SUA pentru Brevete și Trademark-uri a oferit celor de la Apple un nou brevet pentru un sistem de cameră care folosește 3 senzori separați și 3 lentile, toate destinate lui iPhone. &nbsp; Ideea este de a genera imagini cu rezoluție mai...

Biroul SUA pentru Brevete și Trademark-uri a oferit celor de la Apple un nou brevet pentru un sistem de cameră care folosește 3 senzori separați și 3 lentile, toate destinate lui iPhone.

Ideea este de a genera imagini cu rezoluție mai ridicată și culori mai realiste. Brevetul descrie o cameră cu senzori multipli, care poate fi folosită pe terminale portabile precum un iPhone. Noul sistem este similar cu cel bazat pe doi senzori pe care Apple l-a brevetat recent. Acest setup de cameră implica un senzor de lumină și doi de "chrominance", fiecare plasat pe o parte a celui pentru lumina.

Apple brevetează un senzor triplu de cameră cu lentila tripla pentru iPhone

Senzorii chrominance se vor ocupa cu captarea culorilor în mod realist și vor putea compensa pentru punctele moarte în câmpul de vizualizare al celorlalți senzori. Cu modele precum Samsung Galaxy S4 Zoom și Nokia Lumia 1020 pe piață, viitoarele iPhone-uri vor trebui să impresioneze la capitolul cameră dacă vor să își păstreze statutul de hituri când vine vorba de uploaduri foto pe Flickr.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×