Noi oferte eMAG.ro: 300 lei discount la tableta Samsung, PlayStation 4 la precomandă și un nou HTC Desire disponibil!

2.504 ori
<b>Noi oferte eMAG.ro: 300 lei discount la tableta Samsung, PlayStation 4 la precomandă și un nou HTC Desire disponibil!</b>începe o nouă lună în curând și deja au început și primele oferte și reduceri care se vor extinde și în luna august. eMAG.ro are câteva oferte interesante, care sunt sigur că vă vor atrage atenția, atât din zona de smartphone cât și...

începe o nouă lună în curând și deja au început și primele oferte și reduceri care se vor extinde și în luna august. eMAG.ro are câteva oferte interesante, care sunt sigur că vă vor atrage atenția, atât din zona de smartphone cât și tablete.

în primul rând am descoperit un nou venit, telefonul HTC Desire 200, cu preț de 679 lei și ecran touch de 3.5 inch, Android 4.0 și camera de 5 MP. Apoi vedem că tableta Samsung Galaxy Tab 2 7.0 în versiunea 3G a primit o reducere de 300 de lei, ajungând la 999 lei. Ea vine cu Android 4.0 și procesor dual core, plus 8 GB memorie internă și ecran de 7 inch. Faimosul HTC One S vine acum cu un încărcător auto la pachet și prețul de 1.199 lei și m-a surprins și prețul de doar 1.399 lei pentru Smart TV LED LG de 81 cm, cu web browser și player multimedia.

iPad 4 vine acum cu un iPod Shuffle cadou și costă 2.299 lei, iar dacă vreți tablete accesibile, puteți achiziționa modelul Vonino Orin S, de 7 inch, la prețul de doar 399 lei. Prețul include și un cablu USB cadou, iar o altă tabletă accesibilă este Serioux S1005KTab de 8 GB, cu preț de 479 lei și tastatură cadou.

Pentru cei interesați, PlayStation 4 costă 1.799 lei la eMAG.ro la precomanda și va sosi probabil undeva prin noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×