Motociclistul misterios care l-a adus pe CEO-ul HTC la timp pentru conferința HTC de la MWC 2014 a fost găsit

1.435 ori
<b>Motociclistul misterios care l-a adus pe CEO-ul HTC la timp pentru conferința HTC de la MWC 2014 a fost găsit</b>Așa cum aflam într-o postare anterioară, CEO-ul HTC, Peter Chou s-a aflat într-o situație destul de complicată săptămâna trecută, moment în care aflat în trafic a constatat faptul că se află într-o mare întârizere la conferința HTC....

Așa cum aflam într-o postare anterioară, CEO-ul HTC, Peter Chou s-a aflat într-o situație destul de complicată săptămâna trecută, moment în care aflat în trafic a constatat faptul că se află într-o mare întârizere la conferința HTC. Acesta a fost ajutat de un motociclist din trafic care a reușit să îl aducă la ora stabilită la sediul MWC din Barcelona.

Cu toate că Peter Chou i-a oferit o sumă de bani misteriosului motociclist, acesta din urmă a refuzat orice fel de plată. Totuși, imediat după această pățanie, CEO-ul HTC a demarat un proces de căutare a motociclistului, metodă care din câte se pare a dat roade.

Persoana cu pricina este Obdulio Herrera, un motociclist spaniol de 53 ani. Acesta a fost depistat prin intermediul unor prieteni care l-au recunoscut. Mai apoi, Obdulio a vizitat sediul HTC, unde Peter Chou i-a oferit o invitație la marele eveniment de lansare a Noului HTC One, deși marea majoritate se aștepta ca “salvatorul” să primească noul flagship HTC în schimb.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×