Motociclistul misterios care l-a adus pe CEO-ul HTC la timp pentru conferința HTC de la MWC 2014 a fost găsit

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.369 ori
<b>Motociclistul misterios care l-a adus pe CEO-ul HTC la timp pentru conferința HTC de la MWC 2014 a fost găsit</b>Așa cum aflam într-o postare anterioară, CEO-ul HTC, Peter Chou s-a aflat într-o situație destul de complicată săptămâna trecută, moment în care aflat în trafic a constatat faptul că se află într-o mare întârizere la conferința HTC....

Așa cum aflam într-o postare anterioară, CEO-ul HTC, Peter Chou s-a aflat într-o situație destul de complicată săptămâna trecută, moment în care aflat în trafic a constatat faptul că se află într-o mare întârizere la conferința HTC. Acesta a fost ajutat de un motociclist din trafic care a reușit să îl aducă la ora stabilită la sediul MWC din Barcelona.

Cu toate că Peter Chou i-a oferit o sumă de bani misteriosului motociclist, acesta din urmă a refuzat orice fel de plată. Totuși, imediat după această pățanie, CEO-ul HTC a demarat un proces de căutare a motociclistului, metodă care din câte se pare a dat roade.

Persoana cu pricina este Obdulio Herrera, un motociclist spaniol de 53 ani. Acesta a fost depistat prin intermediul unor prieteni care l-au recunoscut. Mai apoi, Obdulio a vizitat sediul HTC, unde Peter Chou i-a oferit o invitație la marele eveniment de lansare a Noului HTC One, deși marea majoritate se aștepta ca “salvatorul” să primească noul flagship HTC în schimb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×