Un model Samsung misterios Își face apariția Într-un document de livrare; acesta ar putea fi Galaxy S5 Mini

939 ori
<b>Un model Samsung misterios Își face apariția Într-un document de livrare; acesta ar putea fi Galaxy S5 Mini</b>Așa cum era de așteptat, se pare că cei de la Samsung au în plan lansarea unor modele secundare bazate pe Galaxy S5, un prim astfel de model fiind Galaxy S5 Mini. Recent, o serie de documente de livrare au dezvăluit un device Samsung cu numele de cod...

Așa cum era de așteptat, se pare că cei de la Samsung au în plan lansarea unor modele secundare bazate pe Galaxy S5, un prim astfel de model fiind Galaxy S5 Mini. Recent, o serie de documente de livrare au dezvăluit un device Samsung cu numele de cod SM-G870, terminal ce s-ar putea dovedi a fi Galaxy S5 Mini.

Ne așteptăm ca noul Galaxy S5 Mini să dispună de un display Super AMOLED și să integreze sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Deși modele mini precedente din familia Galaxy nu au impresionat prin prisma dotărilor hardware, poate în acest an lucrurile se vor schimba în bine.

Un model Samsung misterios Își face apariția Într-un document de livrare; acesta ar putea fi Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini ar putea fi lansat pe piață la începutul acestei veri, mai precis în luna iunie. De asemenea, ne așteptăm ca Samsung să lanseze și alte versiuni de Galaxy S5, cum ar fi Galaxy S5 Zoom, un terminal ce se va axa în special pe funcțiile foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×