HTC caută motociclistul care a adus CEO-ul companiei În mare fugă la conferința MWC 2014

1.271 ori
<b>HTC caută motociclistul care a adus CEO-ul companiei În mare fugă la conferința MWC 2014</b>Probabil vă întrebați de ce a început puțin mai târziu conferința celor de la HTC de la MWC 2014. Ei bine, printre altele, CEO-ul Peter Chou era în întârziere și el a realizat asta chiar când se afla în taxi spre conferință. Soluția a...

Probabil vă întrebați de ce a început puțin mai târziu conferința celor de la HTC de la MWC 2014. Ei bine, printre altele, CEO-ul Peter Chou era în întârziere și el a realizat asta chiar când se afla în taxi spre conferință. Soluția a venit de la un motociclist, pe care HTC îl caută acum.

Chou se afla în taxi și a rugat șoferul să claxoneze un motociclist care tocmai trecea, rugându-l apoi pe domnul respectiv să îl ducă până la Fira de Barcelona. în 10 minute oficialul a fost acolo și această poveste de film nu s-a încheiat aici. Acum HTC îl caută pe bărbatul cu o Honda Scoopy și probabil vrea să îl includă într-un soi de campanie social media, în locul lui Robert Downey Jr. probabil.

Descrierea e sumară: "un bărbat arătos, cu vârsta între 45-50 de ani și care merge pe o Honda Scoopy verde". HTC așteaptă un email la adresa info@htc-one.es sau pe hashtagul #HTCseeksBiker pentru a-l răsplăti pe generosul biker. E plăcut să auzim că oamenii se mai și ajuta între ei, asta dacă nu e totul o mare campanie de PR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×