Motorola anunță disponibilitatea smartphone-ului Moto G5 în România; va ajunge în oferta Telekom din 11 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.277 ori
<b>Motorola anunță disponibilitatea smartphone-ului Moto G5 în România; va ajunge în oferta Telekom din 11 aprilie</b>La MWC 2017 am avut prezentat oficial și smartphone-ul Moto G5, telefon care va ajunge curând pe cale oficială și la noi în România. Aflăm că operatorul Telekom va comercializa produsul de față pentru suma de doar 1 leu împreună cu abonament

Prin intermediul unui comunicat de presă, Lenovo anunță astăzi disponibilitatea în România a smartphone-ului Moto G5 - terminal lansat oficial în cadrul târgului MWC 2017. Potrivit unui studiu realizat de către compania producătoare, în mare parte, utilizatorii își doresc de la un smartphone o calitate superioară la un preț convenabil - inclusiv cu tot ceea ce înseamnă un dispozitiv și o experiență premium.

Moto G5

Studiul mai scoate la iveală că 76% dintre utilizatori sunt dispuși să plătească mai mult pentru un telefon cu o baterie care să țină pasul cu viața lor activă, în vreme ce 66% vor plăti mai mult pentru o cameră foto îmbunătățită care să poată surprinde cele mai importante momente din viața lor.

Prin lansarea lui Moto G5 se oferă funcții premium pentru toată lumea într-un smartphone cu design metalic, unul ce pune la bătaie o baterie promițătoare de 2800 mAh, o cameră foto de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un display de 5 inch cu rezoluție Full HD. Mai primim și procesor octa-core de 1.4 GHz, scanner de amprente și Google Assistant preinstalat la pachet. 

Aflăm că Moto G5 va fi lansat în parteneriat cu Telekom România, urmând a fi disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie la prețul de 1 leu cu abonament Surf M, la portare. Se menționează totodată și faptul că varianta ce ajunge la noi este cea cu 2 GB RAM și 16 GB de stocare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×