Motorola Moto Z Play debutează în România, cu baterie excelentă şi cameră de 16 MP

2.504 ori
<b>Motorola Moto Z Play debutează în România, cu baterie excelentă şi cameră de 16 MP</b>Pe lângă Moto Z, cei de la Motorola au în seria Z și modelele Z Force, respectiv Z Play. Acesta din urmă este un soi de versiune Lite a modelului flagship și un lucru important de menționat este acela că telefonul păstrează conceptul de modularitate,

Încă un model din seria Moto Z a debutat în România în aceste zile, modelul Moto Z Play, care e la rândul său compatibil cu modulele Moto Mods testate de noi recent. Terminalul e disponibil în reţeaua Digi Mobil şi se remarcă prin bateria generoasă de 3510 mAh, care pe hârtie asigura până la 50 de ore de funcţionare.

Moto Z Play

Cei de la Digi au o ofertă pentru acest terminal şi anume Lenovo Moto Z Play plus JBL Speaker la pachet la preţul de 1999 lei cu abonament Digi Mobil. Sau puteţi da un avans de 1000 lei şi 83 de lei pe lună timp de 12 luni. Moto Z Play este diferit de modelul Moto Z testat de noi recent, el plusând la anumite capitole şi făcând rabat la alte aspecte hardware.

Moto Z Play

Spre exemplu dacă bateria este clar mai generoasă (3510 mAh faţă de 2600 mAh pe Moto Z), ecranul este acum unul Full HD şi nu Quad HD. Primim şi 3 GB RAM în loc de 4 GB ca pe Moto Z, iar chipsetul Snapdragon 820 de pe acesta din urmă devine un Snapdragon 625 aici. La capitolul plusuri avem o cameră de 16 MP pe Moto Z Play faţă de cea de 13 MP de pe Moto Z.

E păstrat scannerul de amprente şi opţiunile de conectivitate, iar talia este de 7 mm pe noul venit, nu cea silfidă de 5.2 mm de pe modelul testat recent de noi. Evident Moto Z Play suportă accesoriile Moto Mods, ataşabile în spate, iar printre ele se numără cel foto Hasselblad cu zoom optic 10x, cel audio JBL, extra bateria externă Incipio sau modulul cu proiector.

Se pot ataşa şi Moto Style Shells pentru un design mai variat cu textură de lemn sau piele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×