TENAA certifică smartphone-ul Huawei TRT-AL00A; vine cu 4 GB RAM, baterie de 3900 mAh și display HD de 5.5 inch

760 ori
<b>TENAA certifică smartphone-ul Huawei TRT-AL00A; vine cu 4 GB RAM, baterie de 3900 mAh și display HD de 5.5 inch</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând și un misterios smartphone Huawei cu numele de cod TR-AL00A, telefon ce ne oferă o generoasă baterie de 3900 mAh la interior și 4 GB memorie RAM. El sosește cu display HD de 5.5 inch, cu un procesor octa-core

Compania chineză Huawei lucrează în acest moment la noi smartphone-uri din zona mid-range, unul dintre acestea fiind și modelul ce poartă numele de cod TRT-AL00A. Acesta din urmă a fost certificat de curând de către TENAA și asta înseamnă că avem parte de fotografii, dar și de o listă completă de specificații.

Huawei

Din câte se poate observa, privim aici asupra unui phablet metalic ce sosește cu display HD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.4 GHz și cu 4 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 64 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră selfie de 8 megapixeli, iar în spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED.

Huawei TRT-AL00A rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică și un element foarte interesant este reprezentat de către bateria de 3900 mAh pe care o avem la pachet. Ca dimensiuni, acest phablet măsoară 8.35 mm în grosime și ajunge la o greutate de 165 grame.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×