TENAA certifică smartphone-ul Huawei TRT-AL00A; vine cu 4 GB RAM, baterie de 3900 mAh și display HD de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 680 ori
<b>TENAA certifică smartphone-ul Huawei TRT-AL00A; vine cu 4 GB RAM, baterie de 3900 mAh și display HD de 5.5 inch</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând și un misterios smartphone Huawei cu numele de cod TR-AL00A, telefon ce ne oferă o generoasă baterie de 3900 mAh la interior și 4 GB memorie RAM. El sosește cu display HD de 5.5 inch, cu un procesor octa-core

Compania chineză Huawei lucrează în acest moment la noi smartphone-uri din zona mid-range, unul dintre acestea fiind și modelul ce poartă numele de cod TRT-AL00A. Acesta din urmă a fost certificat de curând de către TENAA și asta înseamnă că avem parte de fotografii, dar și de o listă completă de specificații.

Huawei

Din câte se poate observa, privim aici asupra unui phablet metalic ce sosește cu display HD de 5.5 inch, procesor octa-core de 1.4 GHz și cu 4 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 64 GB de stocare flash și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB, o cameră selfie de 8 megapixeli, iar în spate un senzor de 12 megapixeli cu bliț LED.

Huawei TRT-AL00A rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat din fabrică și un element foarte interesant este reprezentat de către bateria de 3900 mAh pe care o avem la pachet. Ca dimensiuni, acest phablet măsoară 8.35 mm în grosime și ajunge la o greutate de 165 grame.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×