Motorola confirma 2 noi telefoane Android; Moto Sholes, scapa pe web in Rusia?

5.591 ori
<b>Motorola confirma 2 noi telefoane Android; Moto Sholes, scapa pe web in Rusia?</b>Motorola pare a renunta complet la orice planuri de a lansa telefoane bazate pe sistemele de operare Symbian si Windows Mobile, concentrandu-si atentia pe Android si anuntand recent ca va lansa 2 noi terminale cu acest OS la bord. Ambele vor sosi pe piata...

Motorola pare a renunta complet la orice planuri de a lansa telefoane bazate pe sistemele de operare Symbian si Windows Mobile, concentrandu-si atentia pe Android si anuntand recent ca va lansa 2 noi terminale cu acest OS la bord. Ambele vor sosi pe piata din SUA in 2009, iar intre timp aflam ca in Rusia a scapat pe web un asa numit handset Motorola Sholes, terminal bazat pe Android de asemenea.

Oficialul Motorola Sanjay Jha afirma ca Windows Mobile 7 ar putea fi folosit pe unele smartphone-uri Motorola, in viitor, dar deocamdata Android e prioritar. Ceea ce vedeti mai sus este telefonul Motorola Sholes, un terminal misterios cu specificatii destul de impresionante.

Handsetul vine cu un display touch sensitive de 3.7 inchi, cu rezolutie de 480 x 854 pixeli, memorie de 16 GB, 256 MB RAM si un slot pentru carduri microSD/microSDHC.  Printre dotari se afla si un GPS, Wi-Fi, o camera de 5 megapixeli, o baterie Li-ion, Bluetooth 2.1 + EDR1 si un jack audio de 3.5 mm.

Sa fie aceasta doar o imagine scapata pe web sau un terminal care va fi lansat in viitor de Verizon?

Motorola confirma 2 noi telefoane Android; Moto Sholes, scapa pe web in Rusia?

Motorola confirma 2 noi telefoane Android; Moto Sholes, scapa pe web in Rusia?

via gsmdome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×