Motorola Moto G 2016 apare în noi imagini, în continuare cu un buton Home inestetic

Autor:  | Publicat în:  Motorola 942 ori
<b>Motorola Moto G 2016 apare în noi imagini, în continuare cu un buton Home inestetic</b>Printre terminalele ce vor debuta în această vară se află și Motorola Moto G 2016, un smartphone ce continuă a-și face apariția în fotografii. Astăzi vedem imagini mai clare atât cu partea frontală, dar și cu spatele acestui device ce ne va aduce un

În ultimele săptămâni am văzut tot mai multe scăpări ale unui nou model Motorola, fie din seria Moto G, fie din cea Moto X. Aşa numitul Moto G4 îşi face apariţia azi, în două noi imagini, ce dezvăluie zona frontală şi pe cea din spate.

Prima captură confirma faptul că vom primi un scanner de amprente integrat în butonul Home, probabil cel mai puţin arătos buton Home pe care l-am văzut vreodată. El este mic şi pătrat şi pare a avea un microfon lângă. Remarcăm şi că zona frontală include sensori de mari dimensiuni lângă difuzorul pentru convorbiri şi o cameră selfie şi ea destul de generoasă.

Terminalul pare a avea un spate soft touch şi rotunjimi ce amintesc de un model Meizu spre exemplu. Modulul camerei este integrat vertical şi pare să includă un senzor destul de mic, blitz şi încă un element optic ce ar putea avea de-a face cu focalizarea sau măsurarea adâncimii imaginii. Cumva din aceste fotografii G4 pare masiv (sa fie acel Moto G4 Plus scapat cu cateva zile in urma?) şi spre deosebire de predecesor nu mai are două difuzoare frontale (sau decupaje pentru difuzoare).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×