Motorola Droid Turbo anunțat oficial, pornește de la prețul de 199 dolari prin Verizon; Vine cu ecran Quad HD, cameră de 21 MP și baterie ce ține 2 zile!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 4.424 ori
<b>Motorola Droid Turbo anunțat oficial, pornește de la prețul de 199 dolari prin Verizon; Vine cu ecran Quad HD, cameră de 21 MP și baterie ce ține 2 zile!</b>Toate zvonurile legate de noul flagship Motorola au devenit realitate astăzi, atunci când operatorul american Verizon a anunțat handsetul, împreună cu prețul sau și specificațiile sale. Terminalul pornește de la 199 de dolari, preț cu abonament...

Toate zvonurile legate de noul flagship Motorola au devenit realitate astăzi, atunci când operatorul american Verizon a anunțat handsetul, împreună cu prețul sau și specificațiile sale. Terminalul pornește de la 199 de dolari, preț cu abonament pe 2 ani evident. Motorola Droid Turbo sosește în magazinele din America de Nord pe 30 octombrie.

Droid Turbo integrează un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor quad core Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB RAM și 32 sau 64 GB stocare, plus o baterie de 3900 mAh. Handsetul aduce și o cameră de 21 de megapixeli, dar una cu blitz dual LED și nu unul în formă de inel, așa cum credeam. Telefonul rulează Android 4.4.4 și măsoară 10.6 mm în grosime, iar ca și Moto X, noul venit este rezistent la contact cu apă și vine cu suită de aplicații Moto (Display, Voice, Assist și Actions), oferind și suport pentru Turbo Charger, tehnologie de la Motorola care oferă 8 ore de funcționare cu 15 minute de încărcare.

Telefonul vine în versiuni ca negru metalizat, roșu metalizat și Black Ballistic Nylon (strat de kevlar aplicat), care va fi disponibilă doar cu 64 GB stocare și preț de pornire de 249 dolari cu abonament. Camera menționată mai sus aduce deschidere F/2.0, captura video 4K, zoom digital 4x, captura video slow motion, iar camera frontală este o unitate de 2 MP. Care versiune a noului flagship vi se pare mai arătoasă?

Motorola Droid Turbo

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×