Motorola Moto Z şi Moto Z Force primesc un unboxing detaliat de la Phone Arena (Video)

4.285 ori
<b>Motorola Moto Z şi Moto Z Force primesc un unboxing detaliat de la Phone Arena (Video)</b>Cei de la PhoneArena au primit de curând în teste și smartphone-urile Moto Z, respectiv Moto Z Force - terminale cu adevărat interesante pe care le vedem astăzi într-un unboxing detaliat oferit de către publicația în cauză. Aceste modele aduc un conector

Luna trecută Motorola anunţa oficial lansarea lui Moto Z şi Moto Z Force, telefoane ce inaugurau o nouă serie de produse şi un nou concept de modularitate pentru brandul aflat sub tutela Lenovo. Cum aceste modele au şanse minime să ajungă în România prea curând, savuram deocamdată un unboxing şi hands on oferit de colegii de la Phnone Arena mai jos.

Moto Z Unboxing

Vă reamintesc că aceste două telefoane se remarcă prin portul magnetic din spate, ce permite ataşarea de module. Acestea includ un modul cu difuzoare stereo JBL sau un modul cu baterie externă spre exemplu, dar şi unul cu proiector inclus. Ca de obicei pentru seria Droid Verizon oferă aceste terminale şi are şi o geantă specială pentru a le purta, cu accesorii la pachet.

În clipul video vedem cele două noi telefoane, ce au cutii identice, plus accesoriile Moto Mods Power Pack, Soundboost şi Insta Share Projector. Handseturile arata identic privite din faţă şi observăm că Moto Z e clar mai subţire decât Moto Z Force şi spatele arată spectaculos. Moto Z are o talie incredibilă de doar 5.19 mm, pe care nici un alt mare producător de telefoane nu o poate oferi în ziua de azi.

Nici unul dintre telefoane nu are jack audio şi observăm că la pachet e inclus şi un capac spate cu textură de lemn. În cutie se află şi manualul, garanţia, încărcătorul, care e pe stil vechi şi are cablul integrat. Apoi avem şi un adaptor USB Type C - jack audio şi o cheiţă metalică. Vedem şi cum se ataşează Motomods în spate, foarte intuitiv şi uşor, iar cel cu proiector are și kickstand integrat.

Probabil cele mai interesante telefoane ale momentului…

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×