Motorola Înregistrează 10 milioane de smartphone-uri vândute În trimestrul 4 din 2014

Autor:  | Publicat în:  Motorola 554 ori
<b>Motorola Înregistrează 10 milioane de smartphone-uri vândute În trimestrul 4 din 2014</b>Un alt producător ce ne dezvăluie acum cifrele oficiale cu privire la numărul total de terminale vândute în ultimul trimestru din 2014 este și Motorola, brand deținut de ceva timp de către compania chineză Lenovo. Aceștia din urmă anunță...

Un alt producător ce ne dezvăluie acum cifrele oficiale cu privire la numărul total de terminale vândute în ultimul trimestru din 2014 este și Motorola, brand deținut de ceva timp de către compania chineză Lenovo. Aceștia din urmă anunță faptul că în trimestrul 4 au fost vândute nici mai mult, nici mai puțin de 10 milioane de smartphone-uri.

Această cifră reprezintă o creștere cu aproximativ 118% față de numărul de terminale vândute în aceeași perioadă din 2013. Ni se aduce la cunoștiință și faptul că cele două divizii mobile combinate (Lenovo - Motorola) au înregistrat în acest trimestru pierderi în valoare de 89 milioane de dolari.

Totuși, cei de la Lenovo rămân pozitivi cu privire la următoarele 6 luni, perioadă în care se așteaptă ca device-urile Motorola ce vor fi vândute să contribuie destul de mult la veniturile companiei. Aflați că odată cu intrarea pe piață a Motorola de săptămâna trecută au fost deja înregistrate aproximativ 1 milion de rezervări pentru smartphone-urile listate local.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×