Moto Z ar putea primi o husă modulara Hasselblad cu echipament foto de top (Video)

1.276 ori
<b>Moto Z ar putea primi o husă modulara Hasselblad cu echipament foto de top (Video)</b>Motorola Moto Z şi Z Force s-au remarcat din start prin faptul că plusează cu mai multe accesorii modulare decât LG G5 de exemplu. Văzusem deja huse modulare cu kickstand, proiector, difuzor şi baterie extra. Acum aflăm că Hasselblad ar putea lansa un..

Motorola Moto Z şi Z Force s-au remarcat din start prin faptul că plusează cu mai multe accesorii modulare decât LG G5 de exemplu. Văzusem deja huse modulare cu kickstand, proiector, difuzor şi baterie extra. Acum aflăm că Hasselblad ar putea lansa un accesoriu dedicat.

Hasselblad e unul dintre cei mai populari producători de echipamente foto din lume şi a postat un teaser pentru un eveniment de debut organizat peste câteva zile. Miercuri, pe 22 iunie, compania va oferi un live stream pentru evenimentul său, promiţând să schimbe lumea fotografiei. Şi Lenovo a promis o cameră de top pe un viitor model Moto, deci începe să se lege teoria.

E posibil totuşi că Hasselblad să lanseze doar o cameră sau un gadget foto şi atât fără legătură cu modelele Moto Z, iar Lenovo să lanseze ceva total diferit. Ideea e că avem nevoie şi de rivali pentru Leica, care s-a implicat activ în dezvoltarea camerei de pe Huawei P9, iar Hasselblad e un nume care vine în minte drept rival.

E interesant faptul că ambele companii (Leica şi Hasselblad) au fost marcate de al Doilea Război Mondial, ca punct de cotitură în evoluţia produselor lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×