Orange România anunţă trafic 4G de 4 ori mai mare în primul semestru din 2016, plus venituri în creştere cu 4.9%

1.031 ori
<b>Orange România anunţă trafic 4G de 4 ori mai mare în primul semestru din 2016, plus venituri în creştere cu 4.9%</b>În această dimineață, operatorul Orange România a emis un comunicat din presă în care ni se prezintă date despre traficul 4G înregistrat în primul semestru al acestui an, dar și informații cu privire la veniturile obținute în același interval de timp.

Operatorul Orange România a oferit azi detalii despre traficul sau 4G,dar şi despre veniturile pe primul semestru al acestui an. Astfel, aflăm că s-a realizat de 4 ori mai mult trafic 4G în primele 6 luni din acest an faţă de anul trecut.

Baza de terminale 4G s-ar fi dublat, iar veniturile companiei au crescut cu 4.9%. De asemenea a crescut şi numărul clienţilor care folosesc servicii 4G de 2.8 ori faţă de anul trecut. Orange a lansat reţele convergente fix-mobil în 3 oraşe, iar serviciile sale 4G sunt acum disponibile pentru 74% din populaţia totală a ţării şi 96.5% din populaţia urbană.

Veniturile Orange pentru primele 6 luni ale anului au fost de 475.9 milioane de euro, cu 4.9% mai mari faţă de primul semestru al anului anterior, cu aportul creşterii numărului de abonamente şi a consumului de date mobile. La data de 30 iunie 2016 compania ajungea la 9.846.000 clienţi, dintre care 1.600.000 folosesc servicii 4G.

Şi segmentul TV e pe creştere după lansarea noii versiuni Orange TV Go, aplicaţia ajungând la 1.8 milioane de descărcări şi actualizări. Orange Home TV prin satelit a ajuns la 305.000 abonaţi. Orange oferă şi servicii de apel VoLTE şi a inaugurat în luna mai serviciile de Internet prin fibră optică, voce fixă şi televiziune prin cablu digital în Cluj, Iaşi şi Timişoara, urmând ca acoperirea să crească ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×