Motorola lansează un ghid pentru actualizarea la Android 5.0. Lollipop

1.464 ori
<b>Motorola lansează un ghid pentru actualizarea la Android 5.0. Lollipop</b>Printre companiile care au confirmat primele sosirea lui Android 5.0 Lollipop în curând pe terminalele lor se numără și Motorola. Firma care a trecut pe la Google și aparține acum de Lenovo a postat de curând și un ghid pentru actualizarea la...

Printre companiile care au confirmat primele sosirea lui Android 5.0 Lollipop în curând pe terminalele lor se numără și Motorola. Firma care a trecut pe la Google și aparține acum de Lenovo a postat de curând și un ghid pentru actualizarea la acest release pe site-ul său.

Cu această ocazie vedem și lista completă de terminale care vor primi Android 5.0 ca update. Ea include Moto X de prima generație și modelul de a doua generație, dar și ambele modele Moto G. Pe lista se afla și Droid Ultra/Droid Maxx, Droid Mini, Moto G versiunea 4G LTE și Moto E. Pentru a afla detalii trebuie să selectați modelul de telefon pe care îl aveti, apoi operatorul de la care ați cumpărat produsul.

Dacă veți selecta din listă (care se extinde odată cu selectarea operatorului) o tabletă Motorola Xoom de exemplu, veți remarca că în dreptul său stă scris că va rămâne la versiunea Android 4.1.2 Jelly Bean. La fel stă scris și în dreptul lui Droid RAZR Maxx sau al tabletelor Droid Xyboard. Cu puțin noroc vom primi pe terminalele Moto compatibile Android 5.0 în următoarele 2 luni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×