Huawei Honor 5X a început să primească actualizarea la Android Marshmallow; Vine la pachet cu EMUI 4.0

1.020 ori
<b>Huawei Honor 5X a început să primească actualizarea la Android Marshmallow; Vine la pachet cu EMUI 4.0</b>Numit în cadrul recenziei noastre un "telefon midrange deghizat în smartphone premium", Huawei Honor 5X a debutat în toamna trecută cu Android Lollipop la bord şi aflăm că handsetul a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

Numit în cadrul recenziei noastre un "telefon midrange deghizat în smartphone premium", Huawei Honor 5X a debutat în toamna trecută cu Android Lollipop la bord şi a rămas la acel release până azi. Astfel, aflăm că handsetul a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow.

Ea aduce la pachet interfaţa Emotion UI 4.0 şi totul a fost confirmat chiar pe blogul oficial Honor. Postarea promite o experienţă mai lină, mai smart şi mai intuitivă pe acest telefon. Marshmallow înseamnă că Honor 5X beneficiază de Doze, Google Now on Tap, control mai bun asupra setărilor legate de volum, dar şi o administrare mai bună a permisiunilor.

Huawei Honor 5X update OTA la Android 6.0 Marshmallow

EMUI 4.0 pune la bătaie gesturi de control mai complexe, posibilitatea de a personaliza bară navigaţională, mod de utilizare cu o singură mână şi cu puţin noroc şi gesturi asociate scannerului de amprente din spate. Posesorii acestui device trebuie să afle că actualizarea ar trebui să ajungă la nivel global în maxim 2 zile. Poate actualizarea la Android Nougat ne va scăpa şi de bloatware pe acest smartphone, dar mai avem de aşteptat până atunci. Găsiți telefonul pe eMAG.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×