Motorola Moto E5 Play Android Go Edition este lansat oficial; Aduce ecran de 5.3 inch cu aspect 18:9

2.399 ori
<b>Motorola Moto E5 Play Android Go Edition este lansat oficial; Aduce ecran de 5.3 inch cu aspect 18:9</b>Pe neașteptate iată că cei de la Motorola lansează la sfârșitul acestei săptămâni un nou smartphone. Se numește Motorola Moto E5 Play Android Go Edition și după cum sugerează această denumire, avem parte de un telefon care adoptă platforma

Motorola continuă să îşi diversifice paleta de telefoane de buget, prin lansarea modelului Motorola Moto E5 Play Android Go Edition. Acesta a fost anunțat oficial in ultimele zile şi vine cu un ecran de 5.3 inch 18:9.

În primăvara acestui an Motorola lansa 6 noi telefoane care aparţineau seriei Moto G şi Moto E. Seria Moto E cea nouă include modelele Moto E5, Moto E5 Plus şi Moto E5 Play, care au ajuns la noi în ţara deja. Acum vine Moto E5 Play Android Oreo Go Edition, care rulează acel Android special pentru terminalele de buget, Android Go. El vine cu aplicaţii ce consumă puţine resurse şi fac puţin trafic de date.

Moto E5 Play Android Go Edition a fost confirmat deja pentru o lansare pe piaţa europeană, dar şi în America Latină în această lună. Costă 109 euro şi faţă de E5 Play-ul original care avea ecran de 5.2 inch 16:9, trece la un display de 5.3 inch 18:9. În rest cele două terminale au acelaşi design, cu un scanner de amprente integrat în spate, sub logo-ul Moto.

Avem şi aceeaşi cameră de 8 MP în spate şi 5 MP în faţă, cu tot cu bliţ. Se fac şi compromisuri şi acolo unde E5 Play propunea 2 GB RAM, versiunea Android GO are doar 1 GB RAM. Primim şi o baterie de 2800 mAh, un corp care rezistă la apă, procesor Snapdragon 425/427 şi 16 GB sau 8 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×