Motorola Moto Z3 Play are dimensiunile şi specificaţiile confirmate de către FCC

992 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play are dimensiunile şi specificaţiile confirmate de către FCC</b>Motorola este probabil singura companie cu ştaif care nu a dat semne că ar pregăti pentru lansare vreun flagship în perioada următoare. Teoretic Moto Z3 ar fi acel flagship, iar scăpările sale au început de luni bune, dar fara indicii oficiale pana acum.

Motorola este probabil singura companie cu ştaif care nu a dat semne că ar pregăti pentru lansare vreun flagship în perioada următoare. Teoretic Moto Z3 ar fi acel flagship, iar scăpările sale au început de luni bune, dar fara indicii oficiale pana acum. Azi vedem varianta Play a terminalului apărând sub formă de date şi dimensiuni la FCC.

FCC este autoritatea americană care certifica produsele înaintea de lansarea lor, iar acum a fost rândul lui Moto Z3 Play să fie testat şi aprobat. Apare sub numele de cod XT1929 şi ne aşteptăm aici la o versiune mai accesibilă de Moto Z3 şi cu baterie mai generoasă. Evident va fi un terminal modular, cu pini şi magnetism în spate, pentru a i se ataşa Moto Mods.

Motorola Moto Z3 Play are dimensiunile şi specificaţiile confirmate de către FCC

Documentele de la FCC au dezvăluit şi dotări, precum 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare şi dimensiunile: 156.23 mm în lungime, 76.7 mm în lăţime, deci e un format foarte similar cu Moto Z2 Play-ul de anul trecut. Acest lucru ne impresionează, pentru că ştim ca ecranul ar sări de 6 inch în diagonală, faţă de cel de 5.5 inch Super AMOLED de anul trecut. De această dată avem un display edge-to-edge cu muchii înguste şi Motorola ar fi decis să nu treacă la decupajul în ecran din fericire.

Vom mai primi şi rezoluţie Full HD+ şi o cameră duala cu senzori de 12 + 8 MP în spate, în vreme ce în faţă se afla o cameră de 5 MP. Mai există şi o baterie de 3.000 mAh în ecuaţie şi preţul speculat pentru device este 450 de dolari. Recent am văzut şi randări ale telefonului din partea producătorilor de huse şi am aflat atunci că nu va avea jack audio şi va trece la un CPU Snapdragon 660.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×