SkyDrive va sosi pe Xbox One, veți putea vedea clipurile și imaginile de pe terminalele Windows Phone/Win 8 in Full HD

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 873 ori
<b>SkyDrive va sosi pe Xbox One, veți putea vedea clipurile și imaginile de pe terminalele Windows Phone/Win 8 in Full HD</b>22 noiembrie e ziua cea mare pentru pasionații de gaming, care vor putea cumpăra o consolă Xbox One la acea dată. Pe lângă jocurile pe care le puteți juca pe consola veți beneficia și de diferite aplicații și servicii din ecosistemul Windows...

22 noiembrie e ziua cea mare pentru pasionații de gaming, care vor putea cumpăra o consolă Xbox One la acea dată. Pe lângă jocurile pe care le puteți juca pe consola veți beneficia și de diferite aplicații și servicii din ecosistemul Windows Phone si Windows 8 precum SkyDrive.

Mai jos vedeți un demo al acestui serviciu și noul Dashboard de pe Xbox One, bazat pe tile-uri și împrumutând foarte mult din interfața lui Windows 8. Fotografiile și clipurile video de pe terminalele Windows Phone ajung în sufragerie foarte rapid pe ecranul mare al televizorului, prin intermediul lui SkyDrive.

Odată deschisă aplicația pe Xbone One, veți putea da zoom, face trecerea prin galerie foarte ușor și vizualiza imagini Full HD în toată splendoarea lor. Veți folosi stickul dreapta de pe controllerul de Xbox pentru a da zoom in și mă aștept aici și la câteva gesturi în Kinect pentru a putea interacționa cu fotografiile. Cum vi se pare aceasta integrare a fluxului foto? Pe când și pentru Dropbox? Veți cumpăra un Xbox One la final de lună?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×