Motorola Moto G6 Plus apare în câteva fotografii; vedem un prototip în cazul de față

1.313 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus apare în câteva fotografii; vedem un prototip în cazul de față</b>La nici o zi de la apariția unor randări cu iz oficial pentru smartphone-ul Motorola Moto G6 Plus avem ocazia să privim și asupra unor fotografii reale cu telefonul în cauză. Este vorba despre un prototip se pare și datorită calității slabe

Ieri a fost o zi marcată de leak-urile Motorola, o zi în care am văzut rând pe rând randări pentru Moto Z3, Moto Z3 Play, Moto X5, Moto G6, Moto G6 Play, dar și pentru Moto G6 Plus. Acest din urmă handset mai are parte de o apariție astăzi când pe Reddit sunt postate două fotografii reale pe care le puteți vedea și voi în cadrul acestui articol. Aflăm că ar fi vorba despre un prototip și la prima vedere nu putem spune multe despre design din cauza calității slabe a materialelor.

Moto G6 Plus

Totuși, din informațiile dezvăluite anterior, telefonul urmează a sosi cu dotări mid-range precum procesor Snapdragon 630, cameră frontală de 16 megapixeli și baterie de 3200 mAh la interior. Va avea o cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate, va rula Android 8.0 Oreo din fabrică și aparent va fi oferit în variante cu 32 sau 64 GB de stocare alături de 3, 4 sau chiar 6 GB de RAM.

Din ce se mai vehiculează, acest nou smartphone pregătit de către Motorola va rula din fabrică sistemul de operare Android 8.0 Oreo cu doar puține modificări aduse la nivel de interfață. Este așteptat să sosească la un preț de 330 dolari și sunt mari șanse să îl vedem prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×