Motorola Moto X5 apare deja în randări, cu 4 camere şi decupaj în partea de sus a ecranului

1.318 ori
<b>Motorola Moto X5 apare deja în randări, cu 4 camere şi decupaj în partea de sus a ecranului</b>Spre uimirea tuturor avem astăzi parte de randări pentru nimeni altul decât Motorola Moto X5, un telefon care de regulă ar trebui să debuteze mai târziu în cursul acestui an. Leak-ul pare a ne da de veste că debutul poate fi programat pentru MWC

E bizar să îl vedem pe Motorola Moto X5 scăpând atât de rapid, mai ales că Moto X4 a debutat de abia în octombrie anul trecut, dar iată că asistăm şi la o astfel de scăpare. Fiind prematură şi implicând o randare atât de clară, o privim cu precauţie, evident.

Motorola Moto X5

Acest presupus Moto X5 păstrează camera duală a predecesorului, dar aduce şi câteva noutăţi, precum acel decupaj în ecran are maschează camere duale şi senzori pentru autentificare facială. Avem şi un ecran edge to edge la pachet şi un "Smart Ai" de la Motorola. Trebuie să recunoaştem că nu e o scăpare singulară din portofoliul Moto pe anul curent, pentru că şi Moto E5 a apărut recent în zvonistică.

Revenind totuşi la Moto X5, terminalul ar avea un ecran de 5.9 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, plus aspect 18:9. Faptul că acest model vine cu 4 camere nu mai surprinde pe nimeni, după ce am văzut telefoane Huawei, Gionee, UHANS şi multe altele cu această abordare. Moto a scăpat complet de butonul Home pe Moto X5 şi încă nu e clar dacă primim scanner de amprente aici.

Fie se renunţă la el în favoarea deblocării prin scanare facială, fie e integrat în logo-ul Moto din spate, în vreun buton lateral sau în display. Acel "Moto XP" este AI-ul mai sus menţionat şi cam aici se termină informaţiile pe care le avem. Nici urmă de CPU, stocare, RAM sau baterie. Mă aştept totuşi la 4 GB RAM, procesor Snapdragon 660, o baterie de 3300 sau 3500 mAh şi un corp rezistent la apă şi praf.

Dacă tot a scăpat aşa devreme, handset-ul ar putea foarte bine să vină la MWC 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×