Motorola Moto Z3 și Moto Z3 Play se afișează în randări cu iz oficial; apare și un accesoriu inscripționat 5G

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.053 ori
<b>Motorola Moto Z3 și Moto Z3 Play se afișează în randări cu iz oficial; apare și un accesoriu inscripționat 5G</b>Continuă mega leak-ul marca Motorola și la scurt timp de la apariția randărilor pentru Motorola Moto X5 avem ocazia să vedem și duo-ul Moto Z3 și Moto Z3 Play. Aceste două telefoane și-au făcut apariția în imagini cu iz oficial și ce remarcăm

Mijlocul lunii ianuarie vine cu un mega leak pentru smartphone-urile Motorola ce vor fi lansate pe piață în acest an și acum la scurt timp de la sosirea unei imagini pentru Moto X5 despre care v-am vorbit aici, este momentul să vedem și cum se vor prezenta modelele Moto Z3 și Moto Z3 Play. Toate aceste scăpări vin prin intermediul publicației droid-life.com care mai are detalii și despre alte 3 terminale despre care aflați într-un articol ulterior.

Motorola Moto Z3 Play

Revenind la variantele din gama Z, îl vedeți pe Moto Z3 Play pentru început în imaginea de mai sus. Acesta va sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, cu o cameră duală în spate și cu celebrul conector magnetic pentru atașasarea de accesorii modulare. Va oferi un ecran generos de 6 inch cu aspect 18:9 și ni se promit fotografii de calitate și funcții speciale ale camerei foto.

Moto Z3

Cât despre Moto Z3, acesta pare a aduce un raport screen to body mai generos și observăm că panoul frontal are muchii laterale ușor curbate. Nu există vreun decupaj ca pe Moto X5 și în spate avem o cameră duală cu bliț dual-tone. Inedit este modulul prezentat în această imagine și anume un accesoriu care pare a aduce suportul 5G pe dispozitiv și o baterie externă. Accesoriul ar putea funcționa și pe generațiile anterioare Moto Z și este o modalitate interesantă de a oferi 5G pe terminale mai vechi.

Sunt mari șanse ca Moto Z3 să ofere procesorul Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM și un panou cu rezoluție FHD+. Lansarea acestor dispozitive este așteptată în vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×