Motorola Moto X+1 fotografiat cu o carcasă personalizată cu un strat de piele

900 ori
<b>Motorola Moto X+1 fotografiat cu o carcasă personalizată cu un strat de piele</b>Se pare că și Motorola Moto X+1 va fi customizabil la fel ca și predecesorul său, doar că noul venit va avea și o opțiune de a împodobi spatele său cu un strat de piele. Am putea vedea și un spate din denim, dar acesta nu a fost confirmat...

Se pare că și Motorola Moto X+1 va fi customizabil la fel ca și predecesorul său, doar că noul venit va avea și o opțiune de a împodobi spatele său cu un strat de piele. Am putea vedea și un spate din denim, dar acesta nu a fost confirmat încă.

Puteți vedea textura acestei zone a carcasei în imaginea de mai sus și ne întrebam dacă e piele artificială sau piele de vițel, cum se folosește deseori în industria modei. Astfel de capace interschimbabile pentru carcasa ar putea sosi in culori precum negru, maron, albastru sau roșu. în mod interesant logoul din spate arăta diferit de precedentele fotografii ale acestui terminal.

Vedem acum un logo negru cu gri, în vreme ce precedentele fotografii ne arătau un logo negru pe negru și unul alb pe gri. Să fie și logoul customizabil? Vă reamintesc că pe 4 septembrie Moto are organizat în Chicago un eveniment care va marca debutul oficial al acestui handset. Se zvonește că el va veni cu un display Full HD de 5.2 inch, un procesor Snapdragon 800, 2 GB RAM, Android 4.4.4 și o cameră de 13 megapixeli cu blitzuri laterale și posibil și OIS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×