Pixavi Impact X este un telefon nu ultra, ci mega rezistent

2.800 ori
<b>Pixavi Impact X este un telefon nu ultra, ci mega rezistent</b>Telefoanele ultrarezistente nu au mai primit așa multă atenție în 2014, în comparație cu alți ani, cel puțin așa mi se pare mie. De aceea ne bucură orice new entry în acest segment, inclusiv cazul modelului de mai jos, Pixavi Impact X. &nbsp;...

Telefoanele ultrarezistente nu au mai primit așa multă atenție în 2014, în comparație cu alți ani, cel puțin așa mi se pare mie. De aceea ne bucură orice new entry în acest segment, inclusiv cazul modelului de mai jos, Pixavi Impact X.

Acesta este un telefon nu ultra, ci mega rezistent, care poate chiar rezista exploziilor și e teoretic indestructibil. Terminalul are dotări modeste, printre care și un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Acest ecran se descurcă bine în bătaia soarelui și poate fi folosit fara probleme și cu mănuși. Handsetul integrează o cameră de 8 MP în zona din spate, oferind suport pentru captura Full HD și un buton fizic pentru camera.

Pixavi Impact X este un telefon nu ultra, ci mega rezistent​

Pixavi Impact X suporta Bluetooth 4.0, include un microfon omni direcțional pentru apeluri și unul stereo pentru captura video. în ce privește rezistență, telefonul poate fi scăpat de la aproape 3 metri înălțime, poate supraviețui unui impact cu forța de 2 Joule, explozii relativ puternice și vine cu un port USB acoperit și un strat protector Gorilla Glass de 2 mm. Din păcate nu avem și un preț pentru acest Rambo al telefoanelor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×