Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat În fața camerei video cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

1.982 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat În fața camerei video cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială</b>Din câte ați remarcat, în ultimele săptămâni în lumea tech au exista două terminale despre care s-a tot vorbit, și anume iPhone 6, respectiv Samsung Galaxy Note 4, device-uri ce au captat destul de mult atenția publicului. în timp ce primul...

Din câte ați remarcat, în ultimele săptămâni în lumea tech au exista două terminale despre care s-a tot vorbit, și anume iPhone 6, respectiv Samsung Galaxy Note 4, device-uri ce au captat destul de mult atenția publicului. în timp ce primul dintre acestea este un terminal de 4.7-inch, în cazul lui Note 4 vorbim despre o diagonală de 5.7 inch ce îl încadrează astfel în categoria phablet-urilor.

Acesta din urmă este subiectul nostru de astăzi, terminal ce și-a făcut apariția deghizat într-o carcasă pătrățoasă în fața camerei video, metodă utilizată pentru ascunderea design-ului său final. Cel mai probabil, device-ul din materialul de mai jos a sosit pentru un review anticipat înaintea lansării pe piață, iar în ziua de 3 septembrie, recenzia cu pricina urmează a fi publicată, lucru practicat de către companii în ultimul timp.

Samsung Galaxy Note 4 screenshot

Spre deosebire de actuala generație Note, modelul Note 4 va beneficia de un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor octa-core Exynos / quad-core Snapdragon 805, un scanner pentru amprente și un senzor pentru măsurarea pulsului. De asemenea, Note 4 va integra acum și o margine metalică, element pe care l-am putut remarca pe modelul Galaxy Alpha.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×