Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat În fața camerei video cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

1.996 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 apare deghizat În fața camerei video cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială</b>Din câte ați remarcat, în ultimele săptămâni în lumea tech au exista două terminale despre care s-a tot vorbit, și anume iPhone 6, respectiv Samsung Galaxy Note 4, device-uri ce au captat destul de mult atenția publicului. în timp ce primul...

Din câte ați remarcat, în ultimele săptămâni în lumea tech au exista două terminale despre care s-a tot vorbit, și anume iPhone 6, respectiv Samsung Galaxy Note 4, device-uri ce au captat destul de mult atenția publicului. în timp ce primul dintre acestea este un terminal de 4.7-inch, în cazul lui Note 4 vorbim despre o diagonală de 5.7 inch ce îl încadrează astfel în categoria phablet-urilor.

Acesta din urmă este subiectul nostru de astăzi, terminal ce și-a făcut apariția deghizat într-o carcasă pătrățoasă în fața camerei video, metodă utilizată pentru ascunderea design-ului său final. Cel mai probabil, device-ul din materialul de mai jos a sosit pentru un review anticipat înaintea lansării pe piață, iar în ziua de 3 septembrie, recenzia cu pricina urmează a fi publicată, lucru practicat de către companii în ultimul timp.

Samsung Galaxy Note 4 screenshot

Spre deosebire de actuala generație Note, modelul Note 4 va beneficia de un display Quad HD de 5.7 inch, un procesor octa-core Exynos / quad-core Snapdragon 805, un scanner pentru amprente și un senzor pentru măsurarea pulsului. De asemenea, Note 4 va integra acum și o margine metalică, element pe care l-am putut remarca pe modelul Galaxy Alpha.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×