Motorola Moto Z2 Force ajunge oficial în România; Iată prețul recomandat

1.183 ori
<b>Motorola Moto Z2 Force ajunge oficial în România; Iată prețul recomandat</b>Cu toate că așteptăm mai degrabă lansarea lui Moto Z3, vestea că flagship-ul Moto Z2 Force din 2017 va poposi oficial și pe piața de la noi nu poate fi trecută cu vederea. Suntem informați că acest smartphone va sosi la vânzare din data de

În ciuda faptului că suntem mai curioși să aflăm când va debuta noul flagship Moto Z3, vestea că varianta mai specială a flagship-ului de anul trecut ajunge oficial la noi în țară nu poate fi trecută cu vederea. Vorbim despre Moto Z2 Force, modelul ce se laudă cu un ecran ce nu se poate sparge, asta grație tehnologiei ShatterShield ce implică folosirea unor numeroase straturi de plastic ce protejează display-ul.

Moto Z2 Force

Telefonul este compatibil cu toate modulele Moto Mods și din punct de vedere al dotărilor hardware se oferă aici un procesor Snapdragon 835, o cameră foto duală de 12 megapixeli în spate și ecran de 5.5 inch cu tehnologie AMOLED și rezoluție Quad HD. Se oferă 4 sau 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă, 64 sau 128 GB de stocare flash și un slot microSD de până la 256 GB.

Moto Z2 Force are și o cameră selfie de 5 megapixeli cu bliț dual-tone, port USB Type-C și o baterie de 2730 mAh cu suport pentru încărcare rapidă. Aflați că prețul recomandat este de 2.499 lei și că telefonul va fi disponibil în oferta magazinelor online începând de astăzi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×