Motorola Opus One furat, filmat, analizat...Yo!

1.248 ori
<b>Motorola Opus One furat, filmat, analizat...Yo!</b>Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca un telefon Motorola Opus One a fost furat, dupa ce a fost scapat pe strazile din Florida de un angajat Motorola, iata ca povestea revine in atentia noastra. Hotul a facut un review video terminalului, analizandu-i...

Dupa ce aflam cu cateva zile in urma ca un telefon Motorola Opus One a fost furat, dupa ce a fost scapat pe strazile din Florida de un angajat Motorola, iata ca povestea revine in atentia noastra. Hotul a facut un review video terminalului, analizandu-i functiile in fata camerei.

Pseudo-recenzia sa este completata cu limbaj slang si asteptati-va ca toate blogurile de specialitate care prezinta aceasta poveste sa fie pline de comentarii rasiste, deoarece hotul/reviewer este de culoare ("de ce trebuie sa fie mereu hotul de culoare?" etc). Trecand la terminal, aflam ca acesta este un model iDEN, tip de conectivitate suportat in SUA si oferit de putini operatori locali.

Handsetul ruleaza Android 1.5 (Cupcake), foloseste interfata Motoblur si prezinta o camera de 5 megapixeli in partea din spate, care se descurca destul de bine la capitolul filmare. Functia push to talk functioneaza excelent si se pare ca telefonul va fi vandut de Nextel sau Boost Mobile in State.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×