HTC HD2 versus asfalt, un test pe care nu vreti sa il faceti!

2.504 ori
<b>HTC HD2 versus asfalt, un test pe care nu vreti sa il faceti!</b>Un editor britanic al site-ului wmpoweruser povestea recent patania sa, care implica un HTC HD2, ce a avut o ciocnire dura cu asfaltul. Evident, handsetul, considerat unul rezistent in urma testelor de aceste gen, a avut de suferit destul de mult. &nbsp;...

Un editor britanic al site-ului wmpoweruser povestea recent patania sa, care implica un HTC HD2, ce a avut o ciocnire dura cu asfaltul. Evident, handsetul, considerat unul rezistent in urma testelor de aceste gen, a avut de suferit destul de mult.

Dupa cum arata si imaginile, modelul va avea nevoie de reparatii capitale, in special la capitolul ecran si speram ca nefericitul si neatentul posesor are telefonul in garantie. Poate ca smartphone-ul nu s-ar fi deteriorat chiar atat de rau, daca ar fi avut corpul fabricat din plastic, cat despre reparatii, ele au avut loc ieri si suntem curiosi cate zile/saptamani ii va lua terminalului pana ce va fi din nou functional.

HTC HD2 versus asfalt

Iata ca acum HTC HD2 a adaugat rezistenta scazuta pe lista sa de defecte, dupa ce aflam ca modelul are probleme cu balansul de alb al camerei, iar unii utilizatori mentionau pixeli morti in coltul ecranului sau.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×