Moto G generația a 4-a are confimată prezența telemetrului laser în ansablul camerei spate

1.029 ori
<b>Moto G generația a 4-a are confimată prezența telemetrului laser în ansablul camerei spate</b>Cu doar o săptămână în urmă prezentăm o imagine în premieră cu generaţia 2016 a unui terminal Moto produs de cei de la Lenovo. Ce e drept, fotografia a fost doar o secţiune dintr-o imagine mai largă, dar în acel moment n-am reuşit să găsesc şi imaginea ca

Cu doar o săptămână în urmă prezentam o imagine cu generaţia 2016 a unui terminal Moto produs de cei de la Lenovo (probabil Moto G4 Plus). Ce e drept, fotografia a fost doar o secţiune dintr-o imagine mai amplă, dar în acel moment n-am reuşit să găsim şi fotografia care prezenta noul Moto în ansamblu.

Între timp nişte teasere lansate pe Twitter de Moto India, confirmă bănuiala noastră legat de prezenţa telemetrului laser în ansamblu spate al telefonului, indiciu ce nu poate decât să bucure fanii acestui brand, mai ales că experienţa noastră legat de un alt produs Lenovo, Vibe X3, a fost una deosebită în privința camerei, chiar şi fără suportul tehnologiei autofocus oferit prin telemetru laser.

Observăm din tweetul de mai sus accentul pe fotografia low light și pe autofocus, iar în cazul celui de mai jos pe rapiditatea cu care se deschide aplicația camera. Accentul pe acest aspect al telefonului se pare că este foarte important pentru cei de la Lenovo, care prin intermediul CEO-ului Yang Yuanqing, au dat de înțeles că noile Moto vor fi anunțate pe data de 9 iunie, o dată nu foarte îndepărtată.

Ne aşteptam să avem parte de o lansare multiplă, în care vor fi anunţate Moto G4 și Moto G4 Plus, telefoane ce vor veni cu mici diferențe de specificații și dimensiuni ale ecranului, dar și cu o plasare diferită a cititorlui de aprente!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×