Motorola SURF A3100 analizat si testat la CES 2009

1.570 ori
<b>Motorola SURF A3100 analizat si testat la CES 2009</b>Motorola SURF este unul dintre noile terminale ale companiei americane, ce a putut fi testat la standurile de la CES 2009, dupa ce a aparut pe Internet de nenumarate ori in ultimele luni, sub numele de cod Atila. Obisnuiti cu performanta interfatei...

Motorola SURF este unul dintre noile terminale ale companiei americane, ce a putut fi testat la standurile de la CES 2009, dupa ce a aparut pe Internet de nenumarate ori in ultimele luni, sub numele de cod Atila.

Obisnuiti cu performanta interfatei TouchFLO 3D, plus eternii sai rivali, descoperim un handset cu totul nou, dotat cu ecran touch care reactioneaza perfect la atingerea utilizatorului. SURF include si un stylus si incepem sa credem ca acest telefon Motorola este o alternativa destul de buna la Touch Diamond, cu singura diferenta ca acesta din urma are o vechime de 8 luni.

Daca Motorola este de abia acum la nivelul de avansare tehnologica de la mijlocul anului 2008, atunci le va greu sa revina in "joc" si sa se lupte de la egal cu branduri de succes ca HTC, LG sau Samsung. Pe cand si un telefon Android?

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×