Noi fotografii realizate cu OnePlus 3 ne sunt prezentate chiar de către companie

1.720 ori
<b>Noi fotografii realizate cu OnePlus 3 ne sunt prezentate chiar de către companie</b>Vedeam anterior prin intermediul rețelei de socializare Weibo câteva fotografii realizate cu OnePlus 3 în condiții de luminozitate scăzută la interior. Astăzi, tot compania chineză ne prezintă noi mostre foto capturate de această dată în natură în diferit

Vedeam în urmă cu doar câteva zile o serie de mostre foto realizate cu senzorul foto de 16 megapixeli regăsit la bordul lui OnePlus 3 - flagship ce urmează a debuta oficial chiar săptămâna viitoare pe data de 15 iunie. Tot compania producătoare ne prezintă astăzi noi fotografii realizate de către smartphone-ul în cauză, de această dată fiind vorba despre capturi din natură în diferite ipostaze.

Prima fotografie ne prezintă portul Vell din Barcelona, o locație cu totul și cu totul specială unde își fac apariția și doi pescăruși în zbor - elemente pe care OnePlus 3 le surprinde în plină acțiune. Vedem apoi un foc de artificii spectaculos din Canada - imagine realizată spre asfințit, care ne oferă un indiciu cu privire la capabilitățile camerei foto în condiții low-light.

Cea mai reușită fotografie din punctul meu de vedere pare a fi closeup-ul cu acele pietre și digul blurat din spate. Nu în ultimul rând privim și asupra unei fotografii capturate chiar pe vârful muntelui Everest la o altitudine de 8100 metri. Referitor la toate aceste imagini, nu putem să nu remarcăm faptul că OnePlus ezită să prezinte toate informațiile exif, singurele lucruri dezvăluite fiind dimensiunea fotografiilor, mărimea, data capturii și precizarea dacă blițul a fost utilizat sau nu.

După cum precizam și mai sus, OnePlus 3 ne va aduce o cameră foto principală de 16 megapixeli însoțită de bliț LED, și cel mai probabil și de un sistem de stabilizare optică. Vouă cum vi se par aceste noi capturi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×