Motorola Moto G4 apare în noi fotografii, de această dată fără butonul home fizic ce ascundea scanner-ul de amprente

1.003 ori
<b>Motorola Moto G4 apare în noi fotografii, de această dată fără butonul home fizic ce ascundea scanner-ul de amprente</b>Smartphone-ul Motorola Moto G4 își face apariția astăzi în noi imagini, de această dată fără butonul home fizic ce ascundea scanner-ul de amprente. Există posibilitatea ca doar varianta Plus să aducă o asemenea dotare la bord, detaliu pe care îl vom afla

Zilele acestea am tot dat de numeroase fotografii ce ni-l prezentau pe Moto G4, următorul smartphone mid-range pregătit de compania aflată sub conducerea Lenovo. Dacă anterior vedeam și un buton home fizic cu scanner de amprente, iată că fotografiile sosite astăzi indică renunțarea la această dotare.

Există totuși și posibilitatea ca doar versiunea G4 Plus să opteze pentru un asemenea buton fizic cu modul pentru citirea amprentelor. Revenind la versiunea standard, observăm plasarea butoanelor de control direct pe ecran, dar și partea laterală dreaptă unde se află butoanele de volum și butonul power/unlock.

Telefonul pare a sosi cu o cameră foto principală ce iese cu doar puțin in relief, iar de această dată avem parte de un spate complet drept și nu rotunjit așa cum ne-am obișnuit cu modelele precedente din portofoliul Motorola. Rămâne să urmărim în continuare aceste scăpări și să aflăm dacă într-adevăr versiunea G4 Plus este cea cu scanner de amprente. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×