MWC 2010: Huawei T-Mobile Pulse Mini si ZTE T-Mobile Variy Touch II, gata de lansare

1.856 ori
<b>MWC 2010: Huawei T-Mobile Pulse Mini si ZTE T-Mobile Variy Touch II, gata de lansare</b>Operatorul T-Mobile UK pregateste de lansare 2 terminale destul de interesante, prezentate ieri la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2010. Este vorba de modelul Pulse Mini, fabricat de Huawei si Variy Touch II, produs de compania ZTE. &nbsp;...

Operatorul T-Mobile UK pregateste de lansare 2 terminale destul de interesante, prezentate ieri la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2010. Este vorba de modelul Pulse Mini, fabricat de Huawei si Variy Touch II, produs de compania ZTE.

T-Mobile Pulse Mini va sosi pe piata in luna aprilie, la pretul de 99.99 lire sterline si va rula Android 2.1. Printre dotarile acestui handset se numara un display HVGA touch de 2.8 inchi, WiFi, Bluetooth, un jack audio de 3.5 mm, o camera de 3.2 megapixeli si slot pentru carduri microSD.

Variy Touch II

In ce priveste ZTE T-Mobile Variy Touch II, acest telefon este mai ieftin decat Pulse Mini, el costand 59.99 lire sterline si aflam ca din pacate nu exista imagini cu el disponibile pe web. In schimb, specificatiile sale sunt cunoscute, ele incluzand un display touch de 2.8 inchi, Bluetooth, radio FM, o camera de 2 megapixeli, conectivitate triband GSM/GPRS/EDGE si jocuri.

Variy Touch II va sosi pe piata din luna martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×