MWC 2010: LG Electronics, prezenta la Barcelona cu handsetul LG GD880 Mini

Autor:  | Publicat în:  LG 1.611 ori
<b>MWC 2010: LG Electronics, prezenta la Barcelona cu handsetul LG GD880 Mini</b>LG Electronics si-a facut simtita prezenta in Barcelona pe timpul MWC 2010, lansand produse de top, printre care se numara si noul terminal LG Mini (LG GD880). Prezent in imaginea de mai jos, handsetul este primul model cu suport pentru serviciul 3-Way...

LG Electronics si-a facut simtita prezenta in Barcelona pe timpul MWC 2010, lansand produse de top, printre care se numara si noul terminal LG Mini (LG GD880). Prezent in imaginea de mai jos, handsetul este primul model cu suport pentru serviciul 3-Way Sync (LG Air Sync).

Telefonul cantareste doar 99 grame, are o grosime de 10.6 mm, iar tehnologia de sincronizare amintita mai sus (3 Way Sync) permite utilizatorilor sa isi sincronizeze informatiile de pe telefon cu cele de pe PC. In plus, utilizatorii vor sincroniza si informatiile de pe paginile web accesate des, cu ajutorul unei retele wireless. Totul, de la imagini, la clipuri video, contacte si calendare va fi updatat cu ajutorul noului serviciu.

MWC 2010: LG Electronics, prezenta la Barcelona cu handsetul LG GD880 Mini

LG Mini foloseste un ecran tactil de 3.2 inchi, servicii de social networking (Facebook, Twitter), o camera de 5 megapixeli, conexiune WiFi, A-GPS, radio FM si vine si cu suport pentru conectivitate HSDPA 7.2 Mbps. LG Electronics a anuntat la MWC 2010 si colaborarea cu Laboratoarele Dolby, in vederea dezvoltarii unei noi tehnologii Dolby Mobile.

Dolby Mobile este o platforma audio creata special pentru terminalele mobile, oferind un sunet clar si o claritate deosebita, iar noua versiune vine cu suport surround 5.1.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×