MWC 2011: Emporia ne prezintă telefonul-SOS, Însoțit de un ceas accesoriu și un handset ultra-rezistent (Video)

2.987 ori
<b>MWC 2011: Emporia ne prezintă telefonul-SOS, Însoțit de un ceas accesoriu și un handset ultra-rezistent (Video)</b>Persoanele în vârstă sau cele care au nevoie de asistență au acum un nou produs care le vine în întâmpinare. Este vorba despre telefonul Emporia pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos, însoțit de un ceas produs de aceeași firmă....

Persoanele în vârstă sau cele care au nevoie de asistență au acum un nou produs care le vine în întâmpinare. Este vorba despre telefonul Emporia pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos, însoțit de un ceas produs de aceeași firmă. Handsetul prezintă un buton SOS în partea din spate, care vă permite să alertați ambulanța sau persoanele apropiate dacă pățiți ceva.

în plus, după apăsarea acestui buton va fi trimis un SMS cu toate coordonatele GPS celor care se ocupă de persoana cu probleme de sănătate sau în vârstă care deține handsetul. în ce privește ceasul Emporia, acesta operează în tandem cu telefonul și este în conexiune cu acesta, până la o distanță de maxim 20-30 de metri. în cazul ceasului, puteți apăsa pe oricare din butoane și va fi activată funcția SOS de pe telefon. Dacă apăsați din greșeală, aveți 10 secunde să anulați acțiunea.

Tot în Barcelona, la standul Emporia am descoperit și un telefon ultra-rezistent, ideal pentru muncitorii pe șantier și în medii ostile. Terminalul de culoare galbenă rezistă la praf, șocuri, contactul cu apa și alte elemente nocive. Butoanele sale sunt de mari dimensiuni, pentru a putea fi apăsate chiar și cu mănușile de sudor pe mână, spre exemplu.

Mai multe detalii aflați din clipul nostru! Prețul primul telefon, cel pentru urgențe va fi de aproximativ 150-200 de euro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×