Ne Întoarcem În trecut/viitor cu artistul steampunk Silviu Postovaru: iată părerea sa despre telefoane (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.906 ori
<b>Ne Întoarcem În trecut/viitor cu artistul steampunk Silviu Postovaru: iată părerea sa despre telefoane (Video)</b>Ceea ce vedeți mai jos este un clip fantastic, în care artistul steampunk Silviu Postovaru își expune părerea despre arta modernă, evoluția gadgeturilor și utilitatea unui telefon mobil. Puteți vedea cum din piese pe care alții le considera...

Ceea ce vedeți mai jos este un clip fantastic, în care artistul steampunk Silviu Postovaru își expune părerea despre arta modernă, evoluția gadgeturilor și utilitatea unui telefon mobil. Puteți vedea cum din piese pe care alții le considera gunoaie el poate crea... chiar și un telefon!

Domnul Postovaru se ține departe de kitsch-uri și adoptă cu succes stilul steampunk, un gen SF, care combină istoria cu o modă alternativă. Specificul acestui curent este reprezentat de vechituri, stilul victorian, scrierile lui Jules Verne și... puțină anarhie. Pentru a înțelege ce înseamnă steampunk, imaginați-vă o lume bazată pe mecanisme, rotițe, țevi din cupru și puterea aburului.

Dacă veți face o căutare rapidă pe web, veți descoperi că acest curent are numeroși fani, în special în Japonia, unde există un număr mare de handseturi care sunt împodobite cu carcase steampunk. Oare va fi adoptată cu succes și la noi această modă?

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×