Android Market va include muzică și filme, cărți digitale disponibile deja În Honeycomb

Autor:  | Publicat în:  Android 2.597 ori
<b>Android Market va include muzică și filme, cărți digitale disponibile deja În Honeycomb</b>Iată că Android Market își transformă creșterea în popularitate în evoluție și va include în curând și muzică și filme în oferta sa. Informația vine de la câțiva dezvoltatori curioși, care au descoperit URL-uri ascunse în framework-ul...

Iată că Android Market își transformă creșterea în popularitate în evoluție și va include în curând și muzică și filme în oferta sa. Informația vine de la câțiva dezvoltatori curioși, care au descoperit URL-uri ascunse în framework-ul lui Android Marketplace. Acestea indică prezența unor secțiuni pentru cărți, filme și muzica în acest magazin de aplicații.

Indicii cu privire la o astfel de lansare existau deja: cărți digitale erau prezente pe Android sub forma unei aplicații, iar telefonul Samsung Galaxy S 4G a fost lansat cu filmul Inception la bord. Iată și adresele care au provocat suspiciuni cu privire la viitoarele produse oferite de Android Market:

  • http://market.android.com/music/
  • http://market.android.com/movies/
  • http://market.android.com/books/

Fiecare dintre adrese vă va duce doar la pagina principală a lui Android Marketplace deocamdată, dar ne așteptăm la dezvoltarea acestor oferte cât de curând. O sursă a celor de la Android Community a remarcat și faptul că Honeycomb include deja o secțiune de Cărți în varianta sa de Android Marketplace, pe care a testat-o pe o tabletă cu OS-ul Google la bord.

Viitorul arata din ce în ce mai bine pentru Google Android!

Android Market va include muzică și filme, cărți digitale disponibile deja În Honeycomb

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×